ga direct naar

icon invullen

welkom bij leergeld noordwest brabant

zwemmen

spelen

voetbal

ALLE KINDEREN MOGEN MEEDOEN...
WANT NU MEEDOEN IS STRAKS MEETELLEN

In Nederland leeft 1 op de 12 kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

Leergeld Noordwest Brabant biedt deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Daarmee bieden wij hen een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Onder het kopje 'ouders/verzorgers' vindt u alle informatie waarvoor en hoe u onze hulp kunt inschakelen.


NIEUWS

ENGLISH AND ARABIC EXPLANATION OF LEERGELD

 

NIEUWE WEBSITE

Een hele nieuwe website, eigentijds en met alle informatie. Zo is nu beter zichtbaar welke voorzieningen op welke wijze beschikbaar zijn. Ook een aanvraag kan vlotter en gemakkelijker worden ingediend.

Nieuw is onbekend. Dat is niet voor iedereen meteen prettig en moet soms wennen. Toch zult u merken dat deze website intuïtief werkt: u vindt de informatie waar u het verwacht. De meeste menuknoppen herbergen een uitrolmenu dat u eenvoudig stuurt naar de informatie die u zoekt. En met één klik bent u op de pagina om uw aanvraag in te dienen.

Deze website is met de meeste zorgvuldigheid gebouwd. Toch kan het zijn dat u vindt dat er informatie ontbreekt of dat het gebruik onhandig is. Laat ons dit vooral weten. Elke bijdrage tot een betere website wordt gewaardeerd.
Maar vooral hopen wij dat u er goed gebruik van kunt maken.

TIJDELIJK GEEN HUISBEZOEKEN

In verband met Corona leggen wij tot nader order geen huisbezoeken af. Intake-gesprekken zullen telefonisch plaatsvinden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.