COÖRDINATOR

Invulling volgt. 

leergeld stage

 

leergeld je kunt schrijven bellen of emailenVACATURES


18-09-2017 | Altijd al vrijwilliger willen zijn?


Stichting Leergeld Noord-West Brabant werkt voor de Gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Rucphen en Zundert.

Met al onze vrijwilligers zijn we ieder dag bezig om alle kinderen mee te laten doen!

Mocht je het interessant vinden om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij Leergeld.....stuur gewoon een mailbericht aan bestuur@leergeldnoordwestbrabant.nl.
Ook al hebben we misschien niet direct een vacature, we gaan graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden te bespreken voor wanneer die ruimte er wel is.

We maken graag kennis met je!


INTERMEDIAIRS

Intermediairs zijn ons gezicht bij de gezinnen die een beroep op onze hulp doen. Zij gaan op pad om het gezin waarvan de kinderen zijn aan- gemeld te bezoeken en bekijken of de hulpvraag terecht is en zo ja, welke hulp geboden kan worden. Zij maken een rapport op, waardoor het coördinator in staat is een finale beslissing te nemen..

 

leergeld blije kinderen

 

Intermediairs doen ook de voorzieningencheck, waarbij gekeken wordt of de gevraagde hulp niet al door andere instanties of de overheid wordt ingevuld. In voorkomende gevallen verwijzen zij door op basis van advies. 

Intermediairs zijn betrokken mensen met kennis van zaken, die toch afstand kunnen houden. Interesse om op basis van vrijwilliger als intermediair bij Stichting Leergeld goed werk te verrichten? Schrijf, bel of email en we gaan graag een gesprek met je aan.